VUODEN 2018 PALVELUT

Vuosi on vaihtunut ja tuo aina mukanaan muutoksia. Myös Feelya Promotionin palvelut ovat kokeneet pieniä muutoksia vastatakseen paremmin asiakkaiden tarpeisiin.


BAARIMIKOT; Sinulle, joka tiedät mitä ja miten haluat tarjota, ja kaikki on valmiina tekijöitä lukuunottamatta.

BAARIPAKETTI; Sinulle, joka haluat oman räätälöidyn drinkkilistan, juomien menekkien laskennan ja sen perusteella suunnitellun ostoslistan. Sinulle, joka haluat panostaa juomatarjoilun laatuun.

DRINKKIKOULU; Sinulle, joka haluat oppia pienen twistin kotona valmistettaviin drinkkeihin.


PROMOOTTORIT; Sinulle, joka haluat kertaluontoisesti markkinoida/myydä tuotetta tai palvelua valmiin idean pohjalta, mutta osaava henkilöstö puuttuu.

PROMOOTIOPAKETTI; Sinulle, joka haluat panostaa tuotteen tai palvelun markkinointiin/myyntiin isolla volyymillä, mutta et tiedä mistä lähteä liikkeelle ja kuinka toteuttaa kampanja.


JUHLAT 1; Sinulle, joka kaipaat uusia ideoita, mutta haluat hoitaa toteutuksen itse.

JUHLAT 2; Sinulle, joka haluat valita valmiista toteutusehdotuksista parhaimman paketin ja hoitaa viimeisen silauksen itse.

JUHLAT 3; Sinulle, joka haluat saapua valmiiseen tilaisuuteen paikalle ja antaa tilaisuuden vetovastuun meidän hoidettavaksi.


KONSULTOINTI; Sinulle, joka haluat ammattilaisen mielipiteen juomalistan toimivuudesta, istumakartasta tai ohjelmarungosta. Sinulle, joka haluat ulkoistaa palveluiden kilpailuttamisen, taustatyön tekemisen tai tilaisuuden koristelun.


Voit olla yhteydessä sähköpostitse, iina.runsas@feelya.fi, tai varata ilmaisen tapaamisen ja kahvitauon kanssani ajatusten vaihdolle.

Tapahtumarikasta vuotta!

Kommentit

Suositut tekstit