MIKSI MESSUEMÄNTÄ?

Syksyn messukausi on alkanut ja tarjonnasta löytyy jokaiselle jotain. Yrityksille messut ovat tärkeitä, sillä missään muualla ei pääse yhden päivän aikana tapaamaan yhtä monta potentiaalista asiakasta.

Miksi yrityksen kannattaa panostaa ja palkata messuemäntä?

Messuemäntä huolehtii pisteelle saapuvista asiakkaista myyjän ollessa varattu
Näin pysähtynyt asiakas tuntee tulleensa huomatuksi, eikä joudu poistumaan paikalta ilman palvelua. Messuemäntä pystyy juttelun ohessa tekemään alustavan kartoituksen asiakkaan tarpeista ja näin ollen nopeuttamaan myyjän työtä.

Myyjän tehtävä on myydä. 

Messuemäntä huolehtii messupisteen siisteydestä, houkuttelee ihmisiä osallistumaan arvontaan ja kerää yhteystietoja, sekä jakaa yrityksen mainosmateriaalia. Tällöin myyjä voi keskittää kaiken aikansa myyntityön tekemiseen. 

stocksnap.io

Itse suuntaan ensi viikolla oman alani yhteen suurimmista messutapahtumista, Markkinoinnin viikoille. Tänä vuonna tapahtuman yhteydessä on myös ensimmäistä kertaa PromoExpo, jota odotan kovasti. Samanaikaisesti järjestetään myös Yritys2017, Wow Visual, sekä Easyfairsin Meeting & Events2017 sekä Esimies & Henkilöstö2017. Kattava paketti hyödyllistä tietoa, uusia ideoita sekä mahdollisia asiakkuuksia ja yhteistyökumppaneita.

Kuvapankki: Messukeskus / Markkinoinnin Viikko 2016

Kommentit

Suositut tekstit